Elon Musk’ın Manchester şakasına Saylor’dan Bitcoin önerisi

Elon Musk gece saatlerinde attığı tweet’lerle yine ilgi odağı olmayı başardı. Ünlü işadamının, Manchester United sözlerinin saatler sonra şaka olduğunu açıklamasının ardından Michael Saylor’dan da Musk’a bir öneri geldi: “Bitcoin almanı tercih ederiz”

 
For Bitcoin Believers Musk and Sailor, a Reckoning Looms - CryptoSaurus

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yine ses getirecek sözler sarf etti. TSİ gece yarısı attığı tweet’lerde Cumhuriyetçi ve Demokrat Parti’de, iki tarafın da aşırı olmayan yönlerini desteklediğini belirten Musk daha sonraki tweet’inde ise Manchester United’ı satın alacağını söyledi.

Yüz binlerce RT aldı

Musk’ın Premier Lig’in en önemli takımlarından biri olan ve tüm dünyada yüz milyonlarca taraftarı bulunan Manchester United’ı satın alacağını söylemesi sosyal medyada bomba etkisi yaratırken, Musk ise konuya saatler sonra açıklık getirdi. Tesla ve SpaceX CEO’su, bu sözlerinin uzun dönemden beri devam eden bir şakayla bağlantılı olduğunu ve böyle bir amacının olmadığını söyledi. Ancak açıklamaya kadar Musk’ın o tweet’i yüz binin üzerinde RT ve 500 binin üzerinde “fav” almıştı bile…

Michael Saylor’dan öneri: Bitcoin al

2020 yılının yaz aylarından bu yana düzenli olarak Bitcoin alımı yapan MicroStrategy şirketinin bu politikasının arkasındaki isim olan Michael Saylor ise Musk’a Twitter’dan “Bitcoin al” önerisinde bulundu. Saylor, Musk’ın “Manchester United’ı alıyorum” tweet’inin altına, “Biz senin daha fazla Bitcoin almanı tercih ederiz” yazdı. Musk ise şu dakika itibariyle Saylor’a cevap vermiş değil.

Hatırlanacağı üzere Michael Saylor geçtiğimiz günlerde MicroStrategy şirketindeki CEO’luk görevini bırakmıştı. Saylor bu adımına gerekçe olarak, şirketin sadece Bitcoin politikasıyla ilgilenmek istemesini göstermişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.