Bloomberg analisti: Altın ve Bitcoin’de büyük geri dönüş yakın

Bloomberg Analisti, Bitcoin'in (BTC) 2022 Yılında 100.000 Dolara  Ulaşacağını Düşünüyor - Investing Haber

Bloomberg analisti Mike McGlone; altın, Bitcoin ve ABD tahvillerinin eskisinden çok daha güçlü bir şekilde geri döneceği ve adeta küllerinden doğacakları bir ekonomik tufan öngörüyor.

“1929 ve 2008 sonrasına benzeyebilir”

McGlone, Kitco News’e verdiği röportajda piyasaya yönelik düşüncelerini “Bence büyük bir geri dönüş olacak ve her şey yeni başladı. Yaşanan bu dönüşüm 1929 ekonomik buhranı ve 2008 krizi sonrasındaki dönemle benzer özellikler taşıyacak. Birçok insanın hayatına etki edecek son 40 yılın en büyük enflasyonu geliyor. Bu dönemi bir şekilde atlattığımızda ise gezegendeki sahip olunabilecek en iyi varlıklardan biri Bitcoin olacak” şeklinde ifade etti.

“Sahip olunabilecek en iyi varlıklardan biri Bitcoin”

McGlone, açıklamalarını sözlerle sürdürdü:

“Bana göre sahip olunabilecek en iyi üç varlık ABD uzun tahvilleri, altın ve Bitcoin. Sanırım güncel olarak piyasada istikrarlı bir düşüş dönemine yani deflasyona şahit olacağız. Deflasyona ulaştıran en kısa yol ise büyük bir artış yaşadıktan sonra fiyatları düşürmek. Bu da derin bir piyasa temizliğinin ilk günlerinde olduğumuzu gösteriyor.”

Tecrübeli analist, son olarak Ethereum’un (ETH) da Bitcoin gibi piyasadaki yerini sağlamlaştırdığını belirtirken, buna dayanak olarak ise ETH ağında gelişen stabil coin’leri ve NFT sektörünü gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.