1000 dolar nakit çekme

Soru CevapKategori: Sweatcoin1000 dolar nakit çekme
Berre Nur Erdoğan sordu 4 sene önce

Merhabalar biz üç arkadaş bu uygulamayı yükledik ve üçümüzde coinslerimizi benim hesabımda toplayacağız send yoluyla. Totalde istenen 20.000 coins baz alınırken gönderilen coinsler de sayılacak mı? Ayrıca  benim 2 senelik üyeliğim 21 mart 2021 de doluyor fakat ben uygulamayı 2019 da indirdim ve çok az kullandıktan sonra sildim sonra tekrar yüklediğimde coinslerim ve hesabımın üyelik tarihi aynıydı yani üyelik tarihinin dolmasında bir değişiklik olacak mı? Yoksa telefonuma ilk indirdiğimde uygulamadada hala gözüken tarih mi geçerli olacak? Bu arada benim hesabımda 20.000 coins toplandığında bunu nakit olarak nasıl temin edeceğiz? Türkiye de paypal şu an  geçerli değil?

1 Answers
Sweatcoin Staff answered 4 sene önce

Sorunuz: Merhabalar biz üç arkadaş bu uygulamayı yükledik ve üçümüzde coinslerimizi benim hesabımda toplayacağız send yoluyla. Totalde istenen 20.000 coins baz alınırken gönderilen coinsler de sayılacak mı?
 
Cevap: Merhaba Sweatcoin uygulmasında 3 şekilde coin kazanabilirsiniz. 1) Yürüyerek 2) Arkadaşınızı uygulmaya davet ederek 3) Reklam izleyerek. 20.000 coini sadece bu yapılan işlemlerden kazandığınız coinler ile biriktirmeniz gerekmektedir. Arkadaşlarınızın coin aktarması 20.000 coin biriktirmenizde hesaplanmaz. Yani arkadaşınızdan gelen coinler hiçbir işe yaramayacaktır. Arkadaşlarınızdan gelen coinler uygulamada paket alımında Kullanabilirsiniz. Günlük Yürüyüşlerinizden kazanacağınız coin miktarını arttıran paketleri aldığınızda bu paket bedeli ilk olarak arkadaşlarınızdan gelen coinlerden düşer. (Sağlıklı yaşam için yürüyüş yapın)  
Sorunuz: Ayrıca  benim 2 senelik üyeliğim 21 mart 2021 de doluyor fakat ben uygulamayı 2019 da indirdim ve çok az kullandıktan sonra sildim sonra tekrar yüklediğimde coinslerim ve hesabımın üyelik tarihi aynıydı yani üyelik tarihinin dolmasında bir değişiklik olacak mı? Yoksa telefonuma ilk indirdiğimde uygulamadada hala gözüken tarih mi geçerli olacak?
Cevap: Merhaba 20.000 sweatcoin karşılığı olarak uygulamanın marketinden dilerseniz değerli hediyelerden birini alıyorsunuz, dilerseniz de 1000 dolar nakit ödeme alabiliyorsunuz. Bunun için sweatcoin uygulmasını 2 yıl (24 ay) kullanıyor olmanız gerekmektedir. Örneğin 20 ay önce üyelik açtığınız sweatcoin hesabınızda 20.000 coin biriktirdiniz 1000 dolar nakit ödemeyi çekebilmeniz için 4 ay daha beklemeniz gerekmektedir. Kısacası 21 Mart 2021 tarihinden sonra 20.000 tamamladığınız anda 1000 dolar çekim talebnden bulunabilirsiniz.
 
Sorunuz: Bu arada benim hesabımda 20.000 coins toplandığında bunu nakit olarak nasıl temin edeceğiz? Türkiye de paypal şu an  geçerli değil?
Cevap: Merhaba 20.000 sweatcoin karşılığı olarak uygulamanın marketinden dilerseniz değerli hediyelerden birini alıyorsunuz, dilerseniz de 1000 dolar nakit ödeme alabiliyorsunuz. Nakit ödemeyi alabilmeniz için 2 yöntem bulunmakta 1. si Paypal 2. Banka havalesi. Paypal ülkemizde kullanılmadığından sadece Banka havalesi ile para çekimi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’de banka hesabınızın olması yeterli ve İban Ad Soy Ad Bilgisi Gereklidir. (Sağlıklı yaşam için yürüyüş yapın) Sweatcoin Nedir? Sweatcoin Uygulaması Adım Hesaplama? Anlatım Videomuzu İzleyin… https://www.youtube.com/watch?v=vUAsOkOoou8&t=2s