Bitcoin ve Ethereum’daki ralli Dogecoin’e yaradı

Bitcoin’in 22 bin dolar, Ethereum’un ise 1400 dolar üzerinde güçlü şekilde tutunmaları, birçok altcoin’in de mini-ralliler göstermesini sağlarken, Dogecoin’in ilk dönem geliştiricilerinden olan Billy Markus da, fenomen kripto para işlemlerindeki artışa dikkat çekti.

Dogecoin Nedir? | Binance Academy

Bitcoin ve Ethereum’daki hareketlenme birçok altcoin’in hem dolar hem de BTC paritelerinde yükselmesini sağlarken, Türkiye’de de ciddi bir yatırımcı kitlesi olan Dogecoin’de de önemli yükselişler yaşandı. DOGE, %7’lik yükselişle 0.07 dolar seviyesine geldi.

Billy Markus paylaştı: İşlem sayısı yükseliyor

Dogecoin’in erken dönem geliştiricilerinden olan ve attığı tweet’lerle hem güncellemeler hem de genel konularla ilgili fikirlerini beyan eden ve zaman zaman Elon Musk ile diyaloglara giren Billy Markus da, Dogecoin’deki işlem sayısının artışına dikkat çekti. Shibetoshi Nakamoto adındaki Twitter hesabından Dogecoin’deki işlem sayısının 24 saatteki yükselişini gösteren bir grafik paylaşan Markus, “Güzel, Dogecoin blok zincirindeki işlem sayısı yükselişe geçti” yazdı.

Ancak işlem sayısının artması, tamamiyle alım yapıldığı anlamına da gelmiyor. Cüzdanlar arası transferler de bu hareketlerin içine dahil ediliyor. Dolayısıyla fiyat yükselişinden yararlanmak isteyen bazı büyük hesaplar da, muhtemel satışlar için coin’lerini soğuk cüzdanlardan borsalara taşıyor olabilirler. Ancak özellikle Bitcoin ve Ethereum’daki hareketlerin devam etmesi durumunda bu satış baskısı kısa vadede gelmeyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.