Binance 3 kripto parayı liste dışı bırakacak

Binance borsası GRS, NAS ve GO’yu 8 Temmuz günü liste dışı bırakacağını açıkladı. Yapılan açıklamada kripto paraların liste dışı edilmesinde birçok sebep olabileceği ve şirketin projelerin çalışma durumlarını sürekli olarak incelediği belirtildi.

Binance, Endonezya'da Kripto Borsası Başlatmayı Hedefliyor -

Dünyanın en büyük borsası konumundaki Binance; Groestlcoin (GRS), Nebulas (NAS), GoChain (GO) kripto paralarını liste dışı bırakacağını açıkladı. Token’lar 8 Temmuz günü TSİ 12’den itibaren borsada işleme kapatılacaklar. 3 token’ın borsadan çekim işlemleri ise 9 Ekim TSİ 03’e kadar ise devam edecek. Yatırma işlemleri de 9 Temmuz TSİ 03’te sona erecek.

Borsanın resmi web sitesinden yapılan açıklamada düzenli olarak her dijital varlığın, yüksek seviye beklentileri karşılayıp karşılamadığının kontrol edildiği ve token ya da coin’lerin bu standartları karşılayamadığı anlaşıldığında ise araştırmaların daha da derinleştirilerek, aynı durumun devam etmesi halinde liste dışı kararının verildiği belirtildi.

Araştırma yapılan çeşitli faktörlerin olduğu yazılırken bunlardan bazılarının; ekibin projeye bağlılığının devam etmesi, projedeki gelişim seviyesi, borsadaki işlem hacmi ve likidite seviyesinin korunup korunamadığı ve kamuoyuyla iletişim gösterildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.