3AC kurucusu Su Zhu, Singapur’daki lüks evini satıyor

Müşterilerinin ilgisini çekmek için bir yat aldığı ancak geçtiğimiz günlerde kredisini dâhi ödeyemediği ortaya çıkan Three Arrows Capital şirketinin kurucusu Su Zhu’nun, şimdi de Singapur’daki 35 milyon dolarlık lüks evini satışa çıkardığı belirtildi. Zhu ise konu hakkında şu ana kadar bir yorum yapmış değil.

Three Arrows Capital's Su Zhu Remains Bullish on Crypto Investments -  Bloomberg

Geçtiğimiz günlerde İngiliz Virjin Adaları’ndaki bir mahkeme tarafından iflası istenen, Singapur Para Otoitesi (MAS) tarafından ise, kuruma yanlış bilgilendirmede bulunduğu gerekçesiyle kınama gönderilen Three Arrows Capital şirketi zor günler yaşamaya devam ederken, kurucu ve CEO Su Zhu’nun da geçtiğimiz sene 35 milyon dolara aldığı evini satışa çıkardığı iddia ediliyor.

Çocuklarının üzerine yaptılar

Su Zhu ve eşinin geçen sene Singapur’un gelişmiş ve yüksek gelir grubundan olan kişilerin oturduğu bölgede aldığı evi, Mart ayında ise çocukları için oluşturdukları bir fona kattıkları belirtilirken, evin 1990 yılında inşa edildiği ve sahibinden sonra ilk alıcısının da Su Zhu olduğu aktarıldı.

Zhu’nun eşinin de Singapur’da kendi üzerine olan yaklaşık 15 milyon dolar değerde bir müstakil evi olduğu ifade edilirken, ikilinin yaklaşık 3 milyon dolarlık bir evinin daha olduğu ülke medyasında yazıldı.

Lüks yat konusunda da sessiz kaldı

Konuyla ilgili Zhu’dan şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. 3AC kurucusu için geçtiğimiz hafta da ilginç iddialar ortaya atılmış ve Zhu’nun yine geçen sene aldığı 50 milyon dolarlık yatın kredisini bile ödeyemediği belirtilmişti. 3AC kurucusunun, müşterilerine ve arkadaşlarına sürekli olarak bu yatın fotoğraflarını gösterdiği ve yatın hala eline geçmediği ifade edilmişti. Zhu bu konuda da sessiz kalmış ve herhangi bir yorumda bulunmamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.