Binance dev ortaklığı duyurdu: Cristiano Ronaldo resmen açıklandı

2021 boğa sezonuyla birlikte kripto para ve futbol endüstrisi de bambaşka işbirliklerine imza atarken, dünyanın en büyük borsası olarak görülen Binance’ten de futbol dünyasını ayağa kaldıracak bir anlaşma geldi. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Binance ile NFT odaklı bir ortaklık kurdu. Hem Ronaldo hem de Binance anlaşmayı resmen duyurdular.

Antonio Cassano'dan Cristiano Ronaldo eleştirisi

Taraftar etkileşim uygulaması Socios’un kısa süre önce Lionel Messi’yle anlaşmasının ardından, Binance’ten aynı oranda büyük bir cevap geldi. Dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, yine dünyanın Messi’yle birlikte en iyi iki futbolcusundan biri olarak lanse edilen Cristiano Ronaldo’yla bir ortaklık kurdu.

“Ronaldo’nun Web3 topluluğuna girmeniz için fırsat…”

Binance’ten yapılan açıklamada, “Futbol efsanesi Cristiano Ronaldo’yla çok yıllı özel bir NFT ortaklığı başlattık. Bu ortaklık sizin, spor tarihinin efsanevi bir parçasına sahip olmanız ve CR7’nin Web3 topluluğuna girmeniz açısından önemli bir fırsat” denildi.

Ronaldo: Bu sadece başlangıç

Binance’in paylaşımında bir videosu da yayınlanan Ronaldo da, anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu belirtti:

“Binance ile kurduğumuz ortaklığı duyurduğum için çok mutluyum. Birlikte NFT sektörünü değiştireceğiz ve futbolu da bir üst seviyeye taşıyacağız. Ve bu sadece başlangıç…”

Binance CEO’su Zhao da, Ronaldo anlaşmasını kendi Twitter hesabından paylaşırken, Ronaldo’nun Instagram hesabının 458 milyon takipçisi olmasına da vurgu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.