Düşüşte Bitcoin ve Ether alan O’Leary: Hiçbir şey satmam

Inside 'Shark Tank' star Kevin O'Leary's morning routine

Kanadalı multi-milyoner iş insanı ve TV ünlüsü Kevin O’Leary, kripto para piyasasındaki düşüşlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Aynı zamanda kripto para girişimi WonderFi’ın stratejik yatırımcısı olan O’Leary, düşüşleri problem etmediğini söyledi. Insider‘a konuşan yatırımcı, her yatırımın kazandırmayacağını kabul ederken bu süreçte Bitcoin ve Ether’in yanı sıra Web3 projeleriyle yatırımlarını artırdığını ifade etti. Kripto paralara uzun vadeli olarak yaklaştığını belirten O’Leary, “Hiçbir şey satmam. Uzun vadede kararlı olmak gerekir. Volatilitelerin yaşanacağını ve bazı projelerin başarısız olacağını anlamalısınız.” dedi.

Polygon ve Solana dahil, dijital varlık alanında 32 pozisyonu bulunan iş insanı, ayı piyasasından dolayı, dijital varlıkların portföyündeki oranının yüzde 16’ya kadar düştüğünü söyledi. Altı ay önce ise bu oran, yüzde 20’ydi.

O’Leary’ye göre, UST ve LUNA gibi, kriptoda son dönemde görülen çöküşler, yatırımcılara daha dikkatli hareket etmeyi öğretti. Ünlü yatırımcı, “Luna, 30 milyar dolardan daha fazla para topladı. Kimse bir daha onların yolundan gitmeyecek. Çöküş, herkesi bunun bir stabil coin oluşturmanın doğru yolu olmadığı konusunda eğitti. İnsanların tecrübe edinmesi ve piyasanın olgunlaşması için önemli oldu.” değerlendirmesini yaptı.

O’Leary, küresel finansal piyasa bağlamında ise bir token’ın çöküşünün, piyasadan on milyarlarca dolar silinse ve bazı yatırımcılar büyük paralar kaybetmiş olsa bile statükoyu değiştirmeyeceğini belirtti.

Tecrübeli yatırımcı, son olarak “MIT mezunu mühendislere bir bakın. En zeki insanlar, blok zinciri üzerine çalışmak istiyor. Dolayısıyla, dünyadaki en iyi entelektüel sermayenin çoğu burada. Bu neden işe yaramasın?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.