Bitcoin’de satış baskısı ve olası fırsatlar için izlenecek seviyeler

Bitcoin: Can you buy a portion of this crypto? | Marca

Bitcoin: BTC/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Yükselen Takoz formasyonuna dikkat çekmiştik. Takoz formasyonun kırılımı ile takip ettiğimiz 19888 destek bölgesine çok yakın bir seviyeye kadar düşüş yaşayan fiyat hareketi, bu destek bölgesinden tepki görür ise düzeltme hareketini başlatabilir. Orta – uzun vadede tekrar yükseliş trendine girmesi için 48000 direnç bölgesini aşması gereken grafikte yükselişlerde 28280 ve 32400 direnç bölgeleri takip edilmeli. Bu seviyelerden tekrar satış baskısı gelebilir. 19888 destek bölgesi hacimli kırılır ise 12000 destek bölgesine kadar geri çekilme görebiliriz.

Ethereum: ETH/USDT

Orta – uzun vadede takip ettiğimiz Harmonik BUTTERFLY Pattern oluşumu devam ediyor. 1400 destek seviyesini hacimli bir şekilde kıran fiyat hareketi, bu bölgeyi artık direnç bölgesi yaptı. Düşüşler devam eder ise 843 – 717 destek bölgesinden alım fırsatı takip edilebilir. Yükselişlerde ise 1400 destek – direnç dönüşümü ilk kez test edileceğinden satış baskısı gelebilir.

XRP: XRP/USDT

Düşüş trendinde olan grafikte Simetrik Üçgen formasyonunu takip ediyorduk ve Apex bölgesinden düşüş yönlü sert kırılım ile geri çekilme devam etti. 0.3400 destek bölgesi kırıldıktan sonra destek – direnç dönüşümü görevini görerek yükselişte tekrar düşüş tepkisini verdi. Düşüş devam eder ise 0.2500 destek bölgesinden alım fırsatı takip edilebilir. Yükselişlerde ise 0.3400 ve 0.4400 direnç bölgeleri çok önemli. Bu bölgeler geçilir ve üstünde mum kapanışı olur ise 0.6100 seviyesine kadar yükseliş devam edebilir.

Dogecoin: DOGE/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Simetrik Üçgen formasyonunu takip ediyorduk ve Apex bölgesinden sert kırılım ile düşüş hareketini devam ettirdi. Takip ettiğimiz 0.0509 destek seviyesinden ilk tepkisini alan fiyat hareketi, yükselişine devam eder ise 0.07500 direnç bölgesine kadar ilerleyebilir. Bu Direnç bölgesi destek görevi görüyordu ve kırılım ile destek – direnç dönüşümü bölgesi olduğundan ilk test edildiğinde satış baskısı gelebilir. Tekrar yükseliş trendinin başlaması için 0.18500 seviyesinin üstünde mum kapanışı görmemiz gerekiyor.

Cardano: ADA/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Ters bayrak formasyon oluşumunu takip ediyoruz. Formasyon aşağı yönlü kırılıp altında mum kapanışı yaptı ancak takip ettiğimiz 0.3974 destek bölgesinden tepki alarak tekrar direnç bölgesine tutundu. 0.3974 destek bölgesinin altında mum kapanışı olur ise 0.1973 destek bölgesine kadar düşüş devam edebilir. Yükselişlerde 0.6893 direnç bölgesi takip edilmeli. Bu bölgeden tekrar satış baskısı gelebilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.