Shiba Inu (SHIB) yakım oranı 24 saatte yüzde 190 arttı

Bir dönem çılgınlık seviyesinde ilgi gören ve Ekim ayı sonunda kendi rekorunu kıran Shiba Inu’daki yakım işlemleri devam ederken bu oranın dün %190’lık bir artış yaşadığı görüldü. Bu süre içerisinde toplamda 153 milyon adet SHIB, sonsuza kadar çıkışı olmayan ölü cüzdanlara gönderilmiş oldu.

SHIB fiyatı neden yükseldi? İşte yanıtı - Kripto Para | DonanımHaber

Shibburn adlı websitesi, Shiba Inu’daki yakım oranının 24 saatlik süre içinde %190 arttığını belirtti. Son 24 satte yakılan SHIB sayısı 150 milyonun da üzerine çıkarken (153 milyon 752 bin) bu token’lar bir daha geri dönmemek üzere, çıkışı olmayan ölü adreslere gönderildiler.

Nisan’dan beri artan cüzdan sayısı…

Shiba Inu için bir başka önemli rakam ise yatırımcı sayısıyla alakalıydı. Blok zinciri veri platformu WhaleStats’tan alınan bilgilere göre Nisan ayından bu yana SHIB alan adres sayısı 32 bin adet arttı ve toplamda 1 milyon 197 bine ulaştı. Bu da fenomen token için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Önce FTT sonra SHIB

WhaleStats’ta yer alan bir başka bilgiye göre de, şu anda ilk 100 Ethereum balinasının elinde toplamda 58 trilyon 364 milyar 330 milyonluk SHIB bulunuyor. Bu token’ların toplam değeri de 693 bin dolardan fazla… İlk 100 Ethereum balinasının elinde sabit coin’ler dışında en çok bulunan token ise FTX borsasının kendi token’ı olan FTT… SHIB ise ikinci sırada geliyor.

Ryoshi’den ses yok!

Bir dönem ilk 10 kripto para arasına giren hatta rakibi Dogecoin’i de geçen Shiba Inu’nun anonim kurucusu “Ryoshi” Twitter hesabındaki tüm tweet’leri geçtiğimiz gün silmiş ve “Önemli olan ben değilim ve bir gün sessiz sedasız gideceğim. Shiba’yı ve bu hikayeyi yukarı götürün” mesajını bırakmıştı.

Son dönemde Bitcoin’deki düşüşten sert şekilde etkilenen token’lardan olan SHIB, 0,000011 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu son olarak kendi metaverse projesini başlatmış ve sanal olarak arazi satışlarını duyurmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.