Ünlü analist Taleb’den LUNA ve Bitcoin yorumu: Ralli için umut var!

Lübnan asıllı ünlü matematikçi ve analist Nassim Nicholas Taleb, LUNA ve Do Kwon konusunda ilginç bir yorumda bulundu. Taleb, “Do Kwon’u hapse atmanının sonucu olarak ikinci LUNA dolandırıcılığı ortaya çıktı” dedi ve buradan bir Bitcoin rallisi ihtimali doğduğunu belirtti.

 

Nassim Nicholas Taleb, Bitcoin (BTC) ve Kriptolarla İlgili Konuştu! ›  CoinTürk

Ünlü matematikçi, risk analisti ve 2008 mâli krizini öngörmesiyle bilinen Nassim Nicholas Taleb, Do Kwon’un hapse atılmamasının sonucu olarak ikinci LUNA dolandırıcılığının ortaya çıktığını belirtti.

“İkinci dolandırıcılık plânını yaptı”

Genellikle Twitter hesabından gündemi yorumlayan Taleb, Terra Luna’nın bir ponzi dolandırıcılığı olduğunu ve proje yaratıcısı olan Do Kwon’un hapse atılmamasının, onun 2. dolandırıcılık projesini çıkarmasına sebep olduğunu söyledi:

“Açıkça yapılan ponzi dolandırıcılıkları Madoff tarzı anlaşılmayan dolandırıcılıklardan daha tehlikelidir. Kwon’un hapse atılmamasının sonucu olarak, şimdi LUNA 2 adlı plânını ortaya koyduğunu ve dolandırıcılığını tekrar ettiğini görüyoruz. İlkiyle aynı plânı uyguluyor. Dolayısıyla şu anda Bitcoin’in rallisi için iyi bir umut olduğunu düşünüyorum. Bu sayede bu kişi güzel seviyelerden short pozisyon açabilir”

Eski bir serbest yatırım fonu yöneticisi olan Lübnan asıllı Amerikalı yazar, 2008 küresel ekonomik krizini önceden haber vermesiyle dünya çapında ün kazanmıştı. Taleb aynı zamanda Bitcoin’e de destek veren bir kişi… Taleb daha önce Bitcoin’le ilgili olarak “Hikayesini görmezden gelemezsiniz” demişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.