Lamoureux: Bitcoin için ayı sezonu bitiyor, dönüm noktası 2024’te

Çok sert bir düşüş hareketinde olan Bitcoin’in daha fazla aşağı yöne gidip gitmeyeceği merak konusu olurken, ekonomi araştırma firması Lamoureux’nün yönetim kurulu başkanından yatırımcıların yüreğine su serpecek bir yorum geldi. Yves Lamoureux, ayı sezonunda sona gelindiğini ve 2025’e kadar sürecek bir boğa sezonunun başlayacağını düşündüğünü söyledi.

Bitcoin'de gözler ilk ETF'de

Bitcoin dün yine sert bir düşüş hareketi yapıp 28 bin dolara kadar inerken daha sonra ise yeniden 29 bin doların üzerine çıkmayı başardı. En büyük kripto paranın kısa vadede ne yöne doğru hareket edeceği merakla beklenirken makroekonomi araştırma firması Lamoureux’nün yönetim kurulu başkanı Yves Lamoureux ise yeni bir boğa sezonunun arefesinde olduğumuzu belirtti.

“Bitcoin 100 bin dolara gidecek”

MarketWatch’a bir röportaj veren Lamoureux, yeni bir boğa sezonunun başlamasının yakın olduğunu ve Bitcoin’in 2023 sonunda 100 bin dolara ulaşmasını beklediği belirtti:

“Büyük bir alım sinyali vermiyorum ama evet, yavaş yavaş alım yapmaya başlayabilirsiniz. Bitcoin 30 bin dolar civarında dolaşmaya devam ediyor ve en yüksek seviyesi olan 69 binden %55 daha düşük konumda. Bunların hepsi bir ayı piyasasından çıkılması için gereken kriterleri karşılıyor. 2023 sonunda Bitcoin’in 100 bin dolar olmasını ve rallinin 2025 yılına kadar sürmesini bekliyorum. Bitcoin’in bir sonraki dönüm noktası da 2024’teki ödül yarılanması olacaktır”

“Kurumsal para ilk olarak Bitcoin’e girecektir”

Daha önce birçok kez Bitcoin hakkında şüpheci davranan ancak daha sonra bu fikrini değiştiren Lamoureux, yatırımcıları da altcoin‘ler konusunda uyardı ve şu ifadeleri kullandı:

“Yatırımcılar parçalar halinde yatırım yapmalılar. Ben daha çok Bitcoin ile ilgileniyorum çünkü Bitcoin şu anda tüm kripto paraların kralı ve kurumsal para ilk olarak ona gelecektir. Diğer kripto paralar da Bitcoin gibi olmak istiyor ama değiller. Çok da fazla karmaşanın içine girmeyin, Bitcoin’den uzaklaşmayın”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.