Binance’ten Terra LUNA açıklaması: Etkilenen kullanıcılar ilk amaç

Binance borsası, bugün kabul edilen Terra kurtarma plânıyla ilgili bir açıklama yaptı ve Terra ekibiyle yakın temas halinde çalıştığını duyurdu. Borsa, ilk amacın çöküşten etkilenen Binance kullanıcıları olduğunu belirtti.

Binance hesapları sıfırlandı... En büyük kripto para borsasından açıklama -  VeryansınTV

Terra’da yeni zincir teklifi topluluk tarafından kabul edilirken, Binance’ten de bu konuda sorun çıkarmayacağına yönelik bir açıklama geldi. Borsa Twitter hesabından yaptığı kısa bir açıklamayla, Terra ekibiyle yakın temas halinde çalıştıklarını ve ilk amacın, zincirin çöküşünden etkilenen Binance kullanıcılarına destek sağlanması olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Terra topluluğu ‘Yeniden Doğuş Plânı”nı kabul etti. Çöküşten etkilenen Binance kullanıcılarına mümkün olan en iyi desteği sağlamayı amaçlayarak kurtarma plânı üzerinde Terra ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemdeki güncellemeler için bizi takip edin”

CZ’den Kazakistan’a ziyaret

Öte yandan borsanın CEO’su Changpeng Zhao da, Çin yasaklarının ardından dünyada en çok madenciliğin yapıldığı ülkelerden biri olan Kazakistan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Devlet başkanı Tokayev ile de birebir görüşen CZ, ülkede dijital varlık piyasasını geliştirmeyi hedeflediklerini ve başkan Tokayev’in de bu amaçta olduğunu söyledi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.