Yakım adresi paylaşan Do Kwon: Sadece paranızı kaybedersiniz

Bazı LUNA ve UST yatırımcılarının, “Bize bir yakım adresi ver” dediği ve geçtiğimiz gün bu adresi paylaşan Do Kwon, bunun iyi bir fikir olmadığını belirtti ve “Sadece paranızı kaybedersiniz” dedi.

LUNA coin yükselecek mi, düşecek mi? Terra LUNA coine ne oldu, neden  düşüyor? 119 dolardan 0,69 dolara geriledi

Cumartesi günü ısrarlar üzerine LUNA/UST yakım adresi paylaşan Do Kwon, buraya gönderilecek coin’leri yakmanın bir işe yaramayacağını belirtti.

Kişisel Twitter hesabından son günlerde yüzlerce soru alan ve bunları cevaplamaya çalışan Do Kwon, paylaştığı yakım adresine token göndermenin iyi bir fikir olmadığını söyledi:

“Burada bazı şeyleri netleştirmem gerekirse, birçok kez söylediğim gibi bu yakım adresine token göndermek çok iyi bir fikir değil. Paranızı kaybetmeniz dışında hiçbir şey olmayacaktır. Hiçbir kafa karışıklığına neden olmak istemiyorum”

“Ne yaptığınızı bilmeden token yakmayın”

Bazı kullanıcıların “O zaman hala adresi neden paylaşıyorsun?” sorularını da cevaplayan Terraform Labs CEO’su, “İnsanlar yakım adresi sorup durdular. Ben de sadece bilgi amaçlı olarak bu paylaşımı yaptım. Ama şunu söylemeliyim k,, ne yaptığınızı tam anlamıyla bilmeden token yakmayın.”

Kwon, bir başka kullanıcının UST yakım adresi istemesi üzerine de “Rahatol, o da aynı adres” dedi.

Bilindiği üzere token yakımları genelde, bir kripto paranın / token’ın arzını azaltmak dolayısıyla da değerini artırmak için yapılıyor. Ancak burada algoritmik yapının buna izin vermeme durumu söz konusu. Kısa süre önce de Binance CEO’su Changpeng Zhao da, çözüm olarak LUNA yakımı önermişti.

MEXC kripto para borsası da bugün yaptığı açıklamada, LUNA yakım prosedürüne katılıp katılmama konusunu kullanıcılarına soracaklarını açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.