Binance, Terra’daki geliştiricileri BNB Chain’e çağırdı

Geçtiğimiz günlerde hukuk ekibinin istifa ettiği Terraform Labs’de geliştiriciler de projeden ayrılmanın plânlarını yaparken, Binance’ten onlar için genel bir işe alım duyurusu yapıldı. Borsa, Terra geliştirici ekibine yönelik kamuya açık mesajında, “Gelin bizimle çalışın” dedi.

Ethereum is leaving bitcoin in the crypto dust - CNN

UST ve LUNA’daki büyük çöküş dünya çapında on binlerce mağdur yaratırken, projenin arkasındaki şirket olan Terraform Labs’de de yaprak dökümü başladı. Hukuk ekibinin ardından bazı geliştiricilerin de ayrıldığı ekibe yönelik Binance’ten ise açıklama geldi.

“Gelin kaya gibi sağlam projelerde çalışın”

Terraform Labs’de çalışan birçok yetenekli geliştiriciyi kadrosuna katmak isteyen Binance bu kişileri, sanal ekosistem altyapı sağlayıcısı BNB Chain için çalışmaya ve proje geliştirmeye çağırdı. Yapılan açıklamada, “Terra geliştiricileri, gelin ve kaya gibi sağlam kurumlar için çalışın” denildi. Duyuruda ayrıca Terra ekosistemini terk edip, kendi sistemine gelecek olan projelere de; pazarlama, iş ve token geliştirme, topluluk büyümesine destek verilmesi ve BNB Chain’in 1 milyar dolarlık fonundan yatırım desteği sözü verildi.

Terra ekosistemindeki geleceğe yönelik birçok projeden BNB Chain’e geçecek geliştiriciler sayesinde, Binance’in bu zincir üzerindeki merkeziyetsiz uygulamaları artırmak ve doğal olarak da aktif kullanıcı sayısında büyüme elde ederek popülaritesini daha yüksek seviyelere çekmek istediği belirtiliyor.

BNB Chain yatırım direktörü olan Gwendolyn Regina da, sektörün şu anda zorlu bir dönemden geçtiğini ve birçok çalışanın da bu zorluğu yaşadığını belirterek, “Terra ekosistemindekilere destek olmak isteriz. Piyasada zor bir dönemden geçiyoruz. Bu kişilerin üretmek ve proje geliştirmek istediklerini biliyoruz. Biz de onlara ‘Gelin, dünyanın en çok kullanılan blok zinciri üzerinde bizimle çalışmak için iletişime geçin’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.