Zhu Su’dan LUNA itirafı: Ben de yatırım yaptım ve kaybettim

Singapur merkezli bir kripto para serbest yatırım fonu olan Three Arrows Capital’ın kurucularından olan ve aktif şekilde kripto para piyasasını yorumlamasının yanı sıra yatırımlarını da paylaşan Zhu Su da LUNA’da para kaybeden kişilerden olduğunu açıkladı ve yaptığı yorumda “Söyleyecek çok fazla şey yok” dedi.

CEO Of Three Arrow Capital Praised Etherum After Controversy On Twitter

LUNA yatırımı yapıp ciddi miktarda para kaybeden kişilerden birinin de ünlü kripto para şirketi Three Arrow Capital’ın kurucularından Zhu Su olduğu ortaya çıktı. Bitcoin ve Ethereum’un yanında Mina, NEAR gibi kripto paralara yatırım yaptığı da bilinen Su, LUNA’da da kaybının olduğunu açıkladı.

“Proifilimde yazıyor çünkü ben de yatırım yaptım”

550 bine yakın takipçisinin olduğu Twitter hesabından bazı değerlendirmelerde bulunan Su, hala profilinde “LUNA” yazmasını, projeye kendisinin de yatırım yapması olarak açıkladı. Hızlı büyümektense yavaş ancak sağlam adımlarla ilerlemenin önemine değinen Three Arrow kurucusu şunları söyledi:

“Bazılar hala profilimde neden LUNA yazdığını merak ediyor? Çünkü ben de yatırım yapmıştım. Projeye ve topluluğa inandım ve ortak amacın ne olduğunu yazdım. Saldırı ve dolar dengesizliği ihtimali konusunda eleştiriler yapılıyordu. Hızlı büyüyen bu sistem daha yavaş ama daha güvenli gitmeliydi.

Bu çok zor bir hafta oldu. Algoritmik sabit coin’lerle ilgili bir içerik üretme konusunda fikirlerimiz var.

Yapılan eleştirilere kulak tıkanmamalı ama FUD’a da izin verilmemeli. Yavaş da olsa büyüme sağlam şekilde gerçekleştirilmeli. Terra’nın DAO hack anı da budur aslında. Bundan sonra ne olacağını bilemem ama yardım etmek için her şeyi yapacağım.

Beni eleştirenleri haklı buluyorum. Özür dilerim. Başka bir hayatta yaşasaydım ve yatırımcı kimliğim olmasaydı belki de daha dikkatli olurdum.”

1 milyar dolarlık yatırımda pay sahibiydi

Bilindiği üzere Three Arrow Capital, Jump Capital ile birlikte, LUNA Vakfı’nın UST’yi desteklemek için Şubat ayında topladığı 1 milyar dolarlık yatırımda en büyük pay sahibi olan şirketlerdi. Yatırıma destek veren diğer şirketler arasında GSR, Tribe Capital, DeFiance Capital ve bireysel yatırımcılar da bulunuyordu.

Ocak ayında, kâr amacı gütmeyen bir vakıf olarak kurulan LUNA Vakfı, bu yatırımla, UST’yi desteklemek için Bitcoin alımları yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.