Elon Musk’tan Dogecoin kurucusunun iki önerisine destek

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin’de iki şeyin kullanımı artıracağını ve Dogecoin’in yararına olacağını ifade etti: İşletmelerin kabulü ve Dogecoin’in bahşişlerde kullanımı.

Musk, Dogecoin’in kurucularından Billy Markus’un önerilerini sıraladığı tweet’i yanıtlayarak fikirlerini paylaştı. Dünyanın en zengin ismi, Dogecoin’in bir para birimi olarak ne kadar çok kullanılabilirse o kadar iyi olacağını savundu ve Dogecoin açısından işletmelerin kabulünün önemli olacağını ifade etti. Başarılı girişimci, ayrıca bahşişler için Dogecoin kullanmanın da güzel olacağını ekledi.

Üçüncüsüne karşı çıktı

Musk, Markus’un Dogecoin’in kullanımının artmasını sağlayacak üçüncü önerisine ise karşı çıktı. Markus, Dogecoin ile Ethereum arasında oluşturulacak bir köprünün Web 3 uygulamalarında DOGE kullanımını mümkün kılacağını savunurken Musk ise bunun gerekli olmadığını yazdı.

Bilindiği üzere Musk, yakın zaman önce Twitter Blue aboneliklerinde Dogecoin ile ödeme seçeneği de eklenmesini istemişti. Bugünlerde Twitter’ın tamamını satın almakla uğramayan Musk, bunu başarabilirse Dogecoin’in Twitter’da bir ödeme yöntemi olarak kullanımının önü açılacak gibi görünüyor. Musk, Twitter’ı satına almak için 46 milyar dolar teklif etmişti. Önümüzdeki günlerde Twitter hissedarlarıyla bir sonuca varılması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.