Kripto para borsası Phemex, 22 yeni token listeledi

Kripto paralar yavaş yavaş ana akıma giriyor. Her seviyeden trader, bu trendden pay almak istiyor. Sektöre düzenli olarak giren yeni girişimler ve kripto para birimleri ile kripto kullanımı tartışmasız bir şekilde yaygınlaşıyor. Hatta, dünyada kripto para sahibi olan insan sayısı, yılın başında neredeyse 220 milyona yükseldi ve 2021’de piyasaya önceki beş yılın toplamından daha fazla para girdi.

Finansal hizmet sağlayıcısı Phemex, geçen yıl muazzam bir şekilde büyüdü. Şu anda 200’den fazla spot işlem çiftine sahip ve talebi karşılamak için yeni coin ve token’lar listelemeye devam ediyor. Phemex’in en önemli önceliklerinden biri, kullanıcılarına en popüler kripto paraları sunmak. En son listelemede Phemex, GMT, FIDA, GARI, CEEK ve SHILL gibi popüler token’larla 22 yeni işlem çifti listeledi. Bazı en popüler kripto para birimlerinin yanı sıra endüstri üzerinde büyük bir etkiye sahip olma potansiyeline sahip gelecek vadeden token’lar da bu listede yer alıyor.

Phemex’te listelenen yeni token’lar

İşte listelenen popüler kripto paralardan bazıları:

STEPN (GMT): STEPN, oyun finansı (Game-Fi) ve sosyal finans (Social-Fi) bölümlerini birleştirerek kullanıcıları yürüyüş yaptıkça ödüllendiren blok zinciri tabanlı bir yaşam tarzı yazılımıdır. STEPN, Mart ayında Green Metaverse Token (GMT) kripto para birimini piyasaya sürerek, onu “move-to-earn” kavramına dayalı ilk uygulamalardan biri haline getirdi.

Üçüncü nesil İnternet (Web3) mobil uygulama oyunu, tüketicilere sanal spor ayakkabılar sağlamak için Solana (SOL) blok zincirinde NFT’ler kullanır. Dışarıda yürümek veya koşmak, kullanıcılara, varlık satmak veya diğer para birimlerini paraya çevirebilmek için oyunda kullanabilecekleri kripto para birimi token’larını kazandırır. Program, mobil cihazın veri sinyalini ve GPS’i kullanarak kullanıcının hareketini izler.

Bonfida (FIDA): FIDA, Serum merkeziyetsiz borsası için bir kullanıcı arayüzü, API ve veri analitiği oluşturmayı amaçlayan bir ürün olan Bonfida’yı yöneten bir Solana token’ıdır. Ayrıca Bonfida, merkeziyetsiz ad hizmeti için çözümler ve Solana’da NFT alışverişi için bir platform yaratmayı hedefliyor.

GARI Network (GARI): Hindistan’da üretilen kısa video uygulaması olan Chingari’nin token’ı. Chingari, kısa video yaratıcılarının GARI token’ı ile blok zincirindeki içeriklerinden para kazanmalarını sağlar. Chingari, Hindistan’ın en hızlı büyüyen kısa video uygulamasıdır. GARI, video yapımcılarının ve dijital sanatçıların çalışmalarını oluşturmak ve paylaşmak için kripto para kazanmalarına olanak sağlayarak yaratıcı ekonomiyi bozmayı amaçlıyor.

CEEK VR: CEEK, birinci sınıf partnerler için Sanal Gerçeklik (VR) deneyimlerinin çok kanallı dağıtımı için donanım ve yazılım geliştiricisi ve dağıtıcısıdır. CEEK, CEEK Sanal Gerçeklik (VR) platformunu ve patentli kulaklıkları kullanarak çeşitli VR içeriği kanalları sağlar. CEEK token’ı ERC-20 uyumludur, ancak CEEK sanal gerçeklik ortamlarında token işlevselliğini genişleten başka bir özel protokolü de birleştirir.

SHILL Token (SHILL): Yönetişim, GameFi ve NFT’yi içeren ve Çoklu Blok Zinciri kullanan mobil odaklı bir blok zinciri oyun ortamı geliştiren bir AAA oyun stüdyosu olan Project SEED tarafından oluşturulan bir yardımcı program token’ıdır. Çeşitli avantajlar elde etmek için tüm oyun içi işlemler ve bahisler SHILL Token ile yapılır.

Phemex tarafından listelenen 22 token

GMT
SXP
PERL
RAMP
KONO
CEEK
UPO
DNT
ONSTON
GMM
STRONG
QI
CRPT
VR
FIDA
1EARTH
GARI
RANKER
LMR
SHILL
INS
BBF

Phemex hakkında

Phemex, dürüstlük, doğruluk ve güvenilirlik değerleri üzerine kurulmuş bir finansal hizmetler şirketi. Phemex, harika bir vizyon, özverili bir ekip ve tüketicilerinin çıkarlarına samimi bir ilgi ile kripto-finansal ihtiyaçlarınız için ideal bir çözüm.

Sekiz eski Morgan Stanley yöneticisi tarafından yönetilen Phemex, dünyanın en güvenilir kripto para birimi türev işlem platformunu yaratmayı amaçlıyor. Topluluklarıyla genişlemeye devam ederken, müşterilerini ilk sıraya koyar ve en üstün kaliteli ürün ve hizmetleri sağlama konusundaki sağlam taahhütlerinden asla ödün vermezler.

Ayrıca, diğer borsalardan önemli ölçüde daha güçlü özellikler sağlamayı amaçlayan borsanın ekibi her zaman ulaşılabilir durumda ve sosyal medya topluluklarından geri bildirim, yorum ve talep topluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.