Binance, 740 milyon dolarlık BNB yakacak

Dünyanın en büyük borsası olarak bilinen Binance, düzenli olarak yaptığı BNB yakım işlemlerine devam ediyor. CEO Changpeng Zhao bugün attığı tweet’le 741 milyon dolarlık BNB’nin daha dolaşımdan çıkarılacağını belirtti ve “BNB deflasyonisttir.” dedi.

Binance borsası BNB yakımlarına devam ediyor. Daha önce her çeyrekte yapılan yakımları, Binance Smart Chain üzerindeki merkeziyetsiz finans aktivitelerinin daha etkin olabilmesi adına sürekli hale getiren borsa şimdi de 741 milyon dolarlık (1 milyon 839 bin 786 adet) BNB’yi dolaşımdan çıkaracak, ya da bir başka deyişle yakacak.

CZ’den mesaj: Şimdi öğrenme zamanı

741 milyon 840 bin 738 dolarlık BNB yakılacağını Twitter hesabından duyuran Binance CEO’su Changpeng Zhao, bilgiyle birlikte bir de mesaj verdi ve BNB’nin deflasyonist olduğunu söyledi:

“BNB deflasyonisttir. Eğer bunu bilmiyorsanız, bu dünyada size şans getirecek olan temel finansal bilgiden yoksunsunuz demektir. Acı ama gerçek. Şimdi öğrenme zamanı…”

İkinci çeyrekte de 769 milyonluk yakım geliyor

BNB yakımı konusunda detaylı bilgi sağlanan https://bnbburn.info/ adresindeki bilgilere göre; 2022’nin ilk çeyreği için yakılacak olan 741 milyon dolarlık BNB’nin ardından ikinci çeyrekte de yaklaşık 769 milyon dolarlık BNB dolaşımdan çıkarılacak. Burada da yakılan BNB adedinin 1 milyon 812 bin 186 adet olması bekleniyor.

Haberin yazıldığı dakikalarda en büyük 4. kripto para konumundaki BNB, yaklaşık %5’lik yükselişle 420 dolar civarında işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.