BTC, ETH, XRP, DOGE ve ADA fiyat analizi – 19 Nisan 2022

Bitcoin: BTC/USDT

Orta ve uzun vadede yeni bir yüksek seviye oluşturduktan sonra düşüş ile hala düzeltme hareketini yapan grafikte Ending Channel formasyon oluşumu ile birlikte uyumsuzluk mevcut. Formasyon yukarı yönlü kırılır ve üstünde mum kapanışı olur ise 44200 direnç bölgesine kadar yükseliş devam edebilir. 48500 seviyesinin üstünde bir mum kapanışı olursa orta – uzun vadedeki yükseliş trendi doğrulanmış olur. Düşüş devam ederse orta – uzun vadede 37555 destek bölgesi takip edilmeli. Bu bölgenin altında mum kapanışı olursa tekrar orta – uzun vadede düşüş trendi başlar.

Bitcoin grafiği: BTC/USDT

Ethereum: ETH/USDT

Günlük grafikte Yükselen Takoz formasyonun içerisindeki fiyat hareketi, yeni bir yüksek seviye oluşturdu ancak tekrar düşüş yaşadı. 2880 destek bölgesinde aynı zamanda 2618 formasyon oluşumu mevcuttu ve bu bölgeden ilk tepki geldi. Bu tepki devam eder ve 3400 seviyesinin üstünde mum kapanışı olur ise yükseliş trendi doğrulanmış olur. 2880 Destek bölgesi aşağı yönlü hacimli bir mum ile kırılır ve altında mum kapanışı olur ise 2500 ve 2200 destek seviyelerine kadar düşüş devam edebilir.

Ethereum grafiği: ETH/USDT
Ethereum grafiği: ETH/USDT

XRP: XRP/USDT

Orta – uzun vadede yatay devam eden fiyat hareketi, belirttiğimiz 0.7875 direnç bölgesinden satış baskısı ile karşılaştı. 0.6820 destek bölgesinden iki kez desteğini alarak yükseliş yaşayan fiyat hareketi, 0.9114 direnç bölgesinin üstünde mum kapanışı yapmadığı sürece yatay trendde devam eder. 0.6820 destek bölgesinin altında mum kapanışı olur ise 0.6300 destek seviyesine kadar düşüş devam edebilir.

XRP grafiği: XRP/USDT
XRP grafiği: XRP/USDT

Dogecoin: DOGE/USDT

Günlük grafikte Alçalan Takoz formasyonunun içindeki fiyat hareketi, 0.1747 direnç bölgesinin üstünde mum kapanışı yapamadı ve tekrar düşüş yaşadı. 0.1385 destek bölgesine tutunmaya çalışan fiyat hareketi, bu bölgenin altında mum kapanışı yaparsa 0.1100 destek bölgesine kadar düşebilir. Yükseliş trendine başlaması için 0.1747 direnç bölgesinin üstünde mum kapanışı yapması gerekiyor.

Dogecoin: DOGE/USDT
Dogecoin: DOGE/USDT

Cardano: ADA/USDT

Günlük grafikte yeni bir yüksek seviye oluşturduktan sonra Harmonik BAT Pattern oluşumunu tamamlayıp iki hedefini de aldı. Belirttiğimiz 0.916 destek bölgesinden tepkisini alan fiyat hareketi, 1.205 seviyesinin üstünde mum kapanışı yaparsa yükseliş trendi doğrulanır. Düşüş devam eder ise 0.720 destek bölgesinden tepki ile alım fırsatı takip edilebilir.

Cardano grafiği: ADA/USDT

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.