Amazon CEO’su Andy Jassy: Kripto paralar zamanla daha da büyüyecek

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan e-ticaret devi Amazon’un CEO’su Andy Jassy, kripto paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Zamanla kripto paraların daha da büyüyeceğini belirten Jassy, Bitcoin yatırımı ise olmadığını belirtti.

Apple ile birlikte dünyanın en büyük şirketleri sıralamasında ilk iki sırayı paylaşan ve zaman zaman da yer değiştiren Amazon’dan kripto paralar ve NFT’lerle ilgili önemli açıklamalar geldi. Şirket CEO’su Andy Jassy, ABD medyasından CNBC’ye verdiği röportajda kripto paraların daha da büyüyeceğine inandığını söyledi.

“Kripto ödeme seçeneği düşüncesi kısa vadede yok”

CNBC’nin ünlü Squawk Box programına konuk olan Jassy, kripto paralarla ilgili de konuştu ve şu sözleri söyledi:

“Kripto paralar gelişen bir alan… Çok ciddi tartışmalar yaşanıyor. Kısa vadede perakende satışlarda kripto para ödeme seçeneği koyma gibi bir durum şu an için yok. Şu anda Bitcoin ya da NFT yatırımım yok ancak kripto paraların zamanla daha fazla büyüyeceğini düşünüyorum. NFT endüstrisi de ciddi şekilde bir büyüme kaydedecektir. Platformumuzda NFT satışlarının ileriki dönemde olması mümkün…”

SpaceX ve Tesla’nın sahibi olan Elon Musk’ın Twitter için yaptığı teklif de sorulan Jassy, Amazon’un sosyal medyaya dahil olmak gibi bir plânı olup olmadığı sorusuna ise net bir cevap vermedi ve kısa konuştu:

“Açıkçası hepimiz Twitter’ı kullanıyoruz. Sanırım bundan sonra bir başkası Twitter’ın sahibi olacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.