Shiba Inu (SHIB) metaverse arazi satışını başlattı

Shiba Inu (SHIB) ekibi bugün yaptığı açıklamayla 3 etaptan oluşan SHIB: Metaverse arazi satış sürecinin başladığını duyurdu. “Teklif Etkinliği” adındaki giriş periyodu yaklaşık 72 saat sürecek ve arazi satın almak isteyen kullanıcılar LEASH token’larını ya da Shiboshi NFT’lerini sisteme kilitlemek zorundalar.

 

Shiba Inu (SHIB) Şubat ayında açıkladığı, Mart ayı sonunda ise detaylarını verdiği SHIB: Metaverse projesiyle ilgili arazi satışlarında start’ı verdi. Satışlar şu anda herkese açık değil ve LEASH token sahipleri ile Shiboshi NFT yatırımcılarına özel olarak ön satış yapılıyor.

Teklif ettikten sonra geri dönüş yok

“Teklif Etkinliği” adı verilen bu başlangıç süreci yaklaşık 72 saat sürecek. Elinde LEASH token bulunduranlar ve Shiboshi NFT sahipleri, proje ekibinin yeni kurduğu SHIB.io websitesi üzerindeki özel bir program vasıtasıyla token’larını ve NFT’lerini kilitlemek zorundalar. LEASH ve Shiboshi bulundurmayanlar, bu periyottaki açık artırmaya katılamayacaklar. Varlıklarını kilitleyen kullanıcılar arazi için bu işlemden sonra teklif verebilecekler. Rakam veren kullanıcının teklifini geri çekme hakkı bulunmuyor. Sadece bir başka kullanıcının daha büyük teklif vermesi, eski teklifi geçersiz kılabilir. Süre dolduğunda en yüksek teklifi veren kişi arazinin sahibi olacak.

Ödemeler ETH ile…

SHIB.io üzerinden yapılan kilitlemelerde belli bir meblağ altında LEASH kilitlenemiyor. Kullanıcılar 0.2 ilâ 5 LEASH arasında token kilitlemek zorundalar. Bir LEASH ise şu anda 1340 dolardan işlem görüyor. Kilitleme süresi ise 45 ilâ 90 gün arasında… Proje ekibinin daha önce de belirttiği gibi satışlar SHIB ile değil, Ethereum ile yapılıyor. Ekip, bu seçimin SHIB fiyatının düşmesini engellemek için yapıldığını belirtmiş ve arazi satışlarının SHIB ile yapılması durumunda, işlem ücretlerinin de SHIB ile ödenmesi gerekeceği ve bu yüzden token’da satış baskısı oluşacağı aktarılmıştı.

36 bin arazi açıldı

LEASH token ve Shiboshi NFT’leri bulunan kullanıcılar için SHIB metaverse’ünde bulunan 100 bin 595 araziden 36 bin 431’i açılmış durumda… Bilindiği üzere SHIB: Metaverse içinde arazi sahibi olan kullanıcılar, bu arazilerden pasif gelir de elde edebilecekler. Kullanıcıların arazilerini adlandırması durumunda da SHIB yakımı yapılacak.

Ön satış bittikten sonra LEASH ve Shiboshi NFT sahiplerine, varlıklarını kilitleyerek arazi sahibi olmaları için ikinci bir şans daha verilecek. “Holder Etkinliği” olarak adlandırılan bu süreç de 10 gün sürecek.

Üçüncü ve son satış periyodu ise herkese açık olacak. Burada kalan araziler herkes tarafından alınabilecek ve token kilitleme zorunluluğu da olmayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.