Shiba Inu (SHIB) sonunda Robinhood’da: 4 kripto para listelediler

Hisse senetleri ve kripto para alım-satım platformu Robinhood, uzun süredir beklenen hamlesini yaptı ve fenomen token Shiba Inu’yu listeledi. Robinhood , SHIB’in yanısıra Compound, Matic ve Solana’yı da platformuna kattı.

Shiba Inu (SHIB) yatırımcılarının aylardır beklediği listeleme geldi. Komisyonsuz hisse senedi ve kripto para alım-satım platformu Robinhood, fenomen token’ı listeledi. Şirket, uzun süredir kullanıcılarından gelen Shiba Inu taleplerine “politik” cevaplar veriyor ve hiçbir net açıklamada bulunmuyordu.

Robinhood, Shiba Inu’nun yanı sıra CompoundMatic ve Solana‘yı da platformuna kattı.

Fenomen token’lar Robinhood için hayati öneme sahip

Hatırlanacağı üzere yaz aylarında gelirlerinin büyük kısmını Dogecoin ticaretinden sağladığını açıklayan şirket, bu hacmin kaybedilmesi durumunda büyük zorluklar yaşayabileceğini duyurmuştu. Robinhood’un operasyon yöneticisi olan Christine Brown da, Kasım ayındaki bir konuşmasında Dogecoin’deki topluluk etkisinin çok büyük olduğunu belirtmişti.

Eylül’de başlayan müthiş yükseliş

Dünya çapında milyonlarca hayranı ve yatırımcısı bulunan Shiba Inu, özellikle 2021’in Eylül ayında müthiş bir fiyat hareketine başlamış ve Ekim sonunda ATH yapmıştı. Dogecoin’in arkasında Elon Musk gibi bir işadamının olmasına rağmen, sadece topluluk gücüyle ilerleyen Shiba Inu, en büyük 10 kripto para sıralamasında da DOGE’u geride bırakmıştı.

Metaverse projesi de başlıyor

Shiba Inu (SHIB) ilk kez Ocak ayında duyurduğu metaverse projesiyle ilgili önemli detayları da geçtiğimiz hafta vermişti. 100 binden fazla arazi satılacağı açıklanan projede, alım ve satımların ise Ethereum ile yapılacağı ve bunun sebebini ise “platformun masraflarını nötr bir kripto para kullanarak ödemek” olduğu belirtilmişti.

Robinhood haberinin ardından Shiba Inu’da yaklaşık yüzde 15’lik bir yükseliş yaşandı ve fenomen kripto para 0,000025 doların da üzerine çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.