Libracoin Sat – Satın Al

Şu an için libracoin satın almak mümkün değildir. Ancak Libra Birliğine üye olarak katılabilmektesiniz. Fakat şartları şu an için çok yüksektir. https://libracointurkiye.com/ bu bölümden inceleyebilirsiniz, eğer uygunsa siz de başvurabilirsiniz.

Şirketler için Fortune 500, yıllık en az 1 milyar dolar market hacmi gibi şartlar yer alıyor. Kripto para yatırımcıları için de yine en az 1 milyar dolarlık bir değer isteniyor. Aralarına girebilmek için milyarlar havada uçuşurken, çok masum bir tanıtım videosu hazırlamışlar, onu da ekleyelim buraya.

Akademik ve teknik destek için en iyi 100 üniversite arasından mezun olmanız gerekmektedir. Ben listede maalesef Türkiye’den herhangi bir üniversite göremedim.

Son olarak Libracoin nedense beni biraz tedirgin etti, filmlerde Dünya’yı yönetmek isteyen insanlar vardır hani o sahneler gözümün önünde canlandı. Diğer kripto paralar gibi değil gibi geldi. Bunun sonu ne olur bilemem tek merkezden yönetilen bir para birimini yedirirler mi, nasıl karşılarlar, listede yazmayan kimler var, hangi ülkeler var şu an için çok net değil. Şimdilik uzak doğu sessiz, onların da hamleleri vardı daha önce bu piyasada. İşler kızışacak gibi gözüküyor fakat beni üzen asıl nokta biz niye burada yokuz. Gelecek şekillenirken biz neden dahil olmuyoruz. Yazıyı bitirirken biraz konudan saptık ancak, libracoin satın alabileceğimiz bir yer olduğunda düzenleyeceğim.

Şimdilik neredeyse diğer tüm kripto paraları alıp satabileceğiniz binance borsasına buraya tıklayarak ücretsiz üye olabilirsiniz. Zaten muhtemelen Libracoin satın alabileceğimiz gün gelirse de öncesinde farklı bir coin almamız gerecektir.

2 thoughts on “Libracoin Sat – Satın Al

  • 23 Temmuz 2019 tarihinde, saat 20:58
    Permalink

    Sweatcoins uygulamasından para çekmek için 2 yıllık bir üye olunması gerekiyormuş doğrumu?

    Yanıtla
    • 25 Temmuz 2019 tarihinde, saat 15:24
      Permalink

      Merhaba 20.000 sweatcoin karşılığı olarak uygulamanın marketinden dilerseniz değerli hediyelerden birini alıyorsunuz, dilerseniz de 1000 dolar nakit ödeme alabiliyorsunuz. Bunun için sweatcoin uygulmasını 2 yıl (24 ay) kullanıyor olmanız gerekmektedir. Örneğin 20 ay önce üyelik açtığınız sweatcoin hesabınızda 20.000 coin biriktirdiniz 1000 dolar nakit ödemeyi çekebilmeniz için 4 ay daha beklemeniz gerekmektedir. Bunun haricinde en az 1 arkadaşınızı sweatcoin uygulmasına davet etmeniz yani reefransınız ile üye ettirmeniz gerekmektedir.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.