Libracoin Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Libracoin son günlerde oldukça popüler hale geldi. Birçok kişi Libracoin satın almak istiyor. Biz de nasıl satın alınır, nedir,  Facebook dışında kimler destekliyor gibi sorularınız için bu siteyi açtık. Yeteri kadar Türkçe kaynak olmadığından dolayı sizlerin sorularını resmi kaynaklardan çevirerek yanıtlayacağız.

 

Öncelikle Libra neden bu kadar popüler oldu, diğer coinlerden farkı nedir derseniz, birçok farklı düşünce mevcut. Kimi insanlar kesinlikle coin değil bu Paypal’ın yeni bir versiyonu, büyük şirketler parayı kontrol etmek için böyle birşey yaptılar gibi düşünüyor. Ancak Facebook gibi büyük şirketlerin adı geçtiği için insanlarda heyecan yarattı. Daha önceleri eğer kripto paralarla ilgilendiysenz iota ve Microsoft arasında çıkan dedikodu bile piyasaları hareketlendirmişti ancak maalesef işler iyi gitmedi.

Biz bu sitemizde kesinlikle herhangi bir yatırım tavsiyesinde bulunmayacağız. Libra nedir, amaçları, nasıl alınabileceği, ne yapmak istiyorlar gibi konularda resmi kaynaktan eriştiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ayrıca güvenilir haber kurumlarından ve finans yorumcularının görüşlerini de Türkçe’ye çevirerek sizlere ulaştımak hedefimiz olacaktır.

Libracoin Nedir?

Libracoin’in amacı, tüm insanlara kolaylık sağlayan basit bir küresel para birimi ve finansal altyapı sağlamaktır.

Şeklinde açıklamış geliştiriciler.

Sonrasında şu şekilde detaylandırmışlar kısaca;

  1. Merkezi olmayan bir blokzincir olacak demişler.
  2. Düşük volatiliteli kripto para, yani çok oynak olmayacak Libracoin demişler. Bunu nasıl bu kadar net söylemişler ilk etapta bu çıkınca biraz tutarsız gibi geldi ancak biraz teknik kısımları da inceleyeceğim. Yani bir para birimi hem merkezsiz hem de sabite yakın miktarlarda nasıl seyredebilir?
  3. Finansal hizmetler inovasyon vesaire demişler. Yani bu da standart oldu artık ben armutla ödeme alacağım artık desem bu da sonuçta bir inavasyon. 

Libra Coin Hakkında Her Türlü Bilgi ve Sorularınız için libracointurkiye.com Web Sitemizi inceleyiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.