iPhone’un Uygulaması Sweatcoin, Yürüdükçe Kripto Para Kazandırıyor!

İnsanoğlu bir yerden para kazanmak isterken diğer yandan yazılımcılar tarafından muhteşem fikirler ortaya atılmaktadır. Bu muhteşem fikirlerin arasına şimdide spor yaparken kripto para kazandıran “Sweatcoin” isminde bir İOS uygulaması oluşturuldu. Spor yaparken atığınız her adımı sayan ve adımlarınızı birer kripto paraya çeviren “Sweatcoin” isimli uygulama, App Store’de üst sıralara çıkmayı başardı. Son 1 yıl içerisinde […]

 Biri size yürüyüş yaparak para kazanabileceğinizi söylese büyük olasılıkla bu iddiaya gülüp geçersiniz. Ancak gelişen teknoloji her gün bizi şaşırtmaya devam ediyor.

BİN ADIMA 95 SWEATCOİN

Sweatcoin isimli uygulama kullanıcısına tam olarak bunu vadediyor ve bu yüzden hatırı sayılır bir popülerite kazanmış durumda. Sweatcoin atılan günlük adım sayısını hesaplıyor ve bunu GPS verilerinizle karşılaştırıyor. Sonrasında ise her 1000 adım için yaklaşık olarak 95 Sweatcoin veriyor.

WHATSAPP’I SOLLADI

Son 1 yılda gelirini yüzde 266 oranında arttıran uygulama, artık 5 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. App Store’da en hızlı büyüyen uygulama olan Sweatcoin bu kulvarda popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ı da sollamış durumda.

TÜRKİYE’DE ŞUAN AKTİF. SADECE Sweatcoin Türkiye Sitesinden kurulum yapabilirsiniz. http://sweatcointurkiye.com/ios-kurulum/ 

5.7 milyon dolarlık hacme sahip olan Sweatcoin, melek yatırımcıların da dikkatini çekmiş durumda.

Kaynak: haberler.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.